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  • Source: Food Hydrocolloids. Unidade: FCF

    Subjects: NANOPARTÍCULAS, POLISSACARÍDEOS

    PrivadoAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SILVA, Magner Pessoa da et al. Creation of a new proof-of-concept pectin/lysozyme nanocomplex as potential β-lactose delivery matrix: structure and thermal stability analyses. Food Hydrocolloids, v. 134, p. 2-12 art. 108011, 2023Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.108011. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Silva, M. P. da, Rosales, T. K. O., Pedrosa, L. de F., & Fabi, J. P. (2023). Creation of a new proof-of-concept pectin/lysozyme nanocomplex as potential β-lactose delivery matrix: structure and thermal stability analyses. Food Hydrocolloids, 134, 2-12 art. 108011. doi:10.1016/j.foodhyd.2022.108011
    • NLM

      Silva MP da, Rosales TKO, Pedrosa L de F, Fabi JP. Creation of a new proof-of-concept pectin/lysozyme nanocomplex as potential β-lactose delivery matrix: structure and thermal stability analyses [Internet]. Food Hydrocolloids. 2023 ; 134 2-12 art. 108011.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.108011
    • Vancouver

      Silva MP da, Rosales TKO, Pedrosa L de F, Fabi JP. Creation of a new proof-of-concept pectin/lysozyme nanocomplex as potential β-lactose delivery matrix: structure and thermal stability analyses [Internet]. Food Hydrocolloids. 2023 ; 134 2-12 art. 108011.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2022.108011
  • Unidade: FCF

    Assunto: BIOPOLÍMEROS

    Acesso à fonteAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SILVA, Magner Pessoa da. Preparação e caracterização de nanocarreadores de beta-lactose à base de pectina e lisozima. 2022. Tese (Doutorado) – Universidade de São Paulo, São Paulo, 2022. Disponível em: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-25082022-164027/. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Silva, M. P. da. (2022). Preparação e caracterização de nanocarreadores de beta-lactose à base de pectina e lisozima (Tese (Doutorado). Universidade de São Paulo, São Paulo. Recuperado de https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-25082022-164027/
    • NLM

      Silva MP da. Preparação e caracterização de nanocarreadores de beta-lactose à base de pectina e lisozima [Internet]. 2022 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-25082022-164027/
    • Vancouver

      Silva MP da. Preparação e caracterização de nanocarreadores de beta-lactose à base de pectina e lisozima [Internet]. 2022 ;[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/9/9131/tde-25082022-164027/
  • Source: Food Hydrocolloids for Health. Unidade: FCF

    Subjects: BIODISPONIBILIDADE, NANOTECNOLOGIA, BIOPOLÍMEROS

    Versão PublicadaAcesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      SILVA, Magner Pessoa da e FABI, João Paulo. Food biopolymers derived nanogels for encapsulation and delivery of biologically active compounds: a perspective review. Food Hydrocolloids for Health, v. 2, p. 1-12 art. 100079, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.fhfh.2022.100079. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Silva, M. P. da, & Fabi, J. P. (2022). Food biopolymers derived nanogels for encapsulation and delivery of biologically active compounds: a perspective review. Food Hydrocolloids for Health, 2, 1-12 art. 100079. doi:10.1016/j.fhfh.2022.100079
    • NLM

      Silva MP da, Fabi JP. Food biopolymers derived nanogels for encapsulation and delivery of biologically active compounds: a perspective review [Internet]. Food Hydrocolloids for Health. 2022 ; 2 1-12 art. 100079.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fhfh.2022.100079
    • Vancouver

      Silva MP da, Fabi JP. Food biopolymers derived nanogels for encapsulation and delivery of biologically active compounds: a perspective review [Internet]. Food Hydrocolloids for Health. 2022 ; 2 1-12 art. 100079.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.fhfh.2022.100079
  • Source: Food Hydrocolloids. Unidade: FCF

    Subjects: AMORA, PECTINA, LISOZIMAS, RECEPTORES

    Acesso à fonteDOIHow to cite
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    • ABNT

      ROSALES, Thiecla Katiane Osvaldt et al. Nanoencapsulation of anthocyanins from blackberry (Rubus spp.) through pectin and lysozyme self-assembling. Food Hydrocolloids, v. 114, p. 1-50 art. 106563, 2021Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.106563. Acesso em: 31 maio 2024.
    • APA

      Rosales, T. K. O., Silva, M. P. da, Lourenço, F. R., Hassimotto, N. M. A., & Fabi, J. P. (2021). Nanoencapsulation of anthocyanins from blackberry (Rubus spp.) through pectin and lysozyme self-assembling. Food Hydrocolloids, 114, 1-50 art. 106563. doi:10.1016/j.foodhyd.2020.106563
    • NLM

      Rosales TKO, Silva MP da, Lourenço FR, Hassimotto NMA, Fabi JP. Nanoencapsulation of anthocyanins from blackberry (Rubus spp.) through pectin and lysozyme self-assembling [Internet]. Food Hydrocolloids. 2021 ; 114 1-50 art. 106563.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.106563
    • Vancouver

      Rosales TKO, Silva MP da, Lourenço FR, Hassimotto NMA, Fabi JP. Nanoencapsulation of anthocyanins from blackberry (Rubus spp.) through pectin and lysozyme self-assembling [Internet]. Food Hydrocolloids. 2021 ; 114 1-50 art. 106563.[citado 2024 maio 31 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2020.106563

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