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  • Source: International Journal of Biological Macromolecules. Unidade: FFCLRP

    Subjects: AÇAFRÃO, AMIDO, SOLUBILIDADE, ÁGUA

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    • ABNT

      MANIGLIA, Bianca Chieregato e SILVEIRA, Thamiris Maria Garcia e TAPIA-BLACIDO, Delia Rita. Starch isolation from turmeric dye extraction residue and its application in active film production. International Journal of Biological Macromolecules, v. 202, p. 508-519, 2022Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2021.12.145. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Maniglia, B. C., Silveira, T. M. G., & Tapia-Blacido, D. R. (2022). Starch isolation from turmeric dye extraction residue and its application in active film production. International Journal of Biological Macromolecules, 202, 508-519. doi:10.1016/j.ijbiomac.2021.12.145
    • NLM

      Maniglia BC, Silveira TMG, Tapia-Blacido DR. Starch isolation from turmeric dye extraction residue and its application in active film production [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2022 ; 202 508-519.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2021.12.145
    • Vancouver

      Maniglia BC, Silveira TMG, Tapia-Blacido DR. Starch isolation from turmeric dye extraction residue and its application in active film production [Internet]. International Journal of Biological Macromolecules. 2022 ; 202 508-519.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijbiomac.2021.12.145
  • Source: Food Hydrocolloids. Unidade: FFCLRP

    Subjects: URUCUM, AMIDO, ANTIOXIDANTES

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    • ABNT

      SILVEIRA, Thamiris Maria Garcia e TAPIA-BLACIDO, Delia Rita. Is isolating starch from the residue of annatto pigment extraction feasible?. Food Hydrocolloids, v. 77, p. 117-125, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2017.09.027. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Silveira, T. M. G., & Tapia-Blacido, D. R. (2018). Is isolating starch from the residue of annatto pigment extraction feasible? Food Hydrocolloids, 77, 117-125. doi:10.1016/j.foodhyd.2017.09.027
    • NLM

      Silveira TMG, Tapia-Blacido DR. Is isolating starch from the residue of annatto pigment extraction feasible? [Internet]. Food Hydrocolloids. 2018 ; 77 117-125.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2017.09.027
    • Vancouver

      Silveira TMG, Tapia-Blacido DR. Is isolating starch from the residue of annatto pigment extraction feasible? [Internet]. Food Hydrocolloids. 2018 ; 77 117-125.[citado 2024 maio 29 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.foodhyd.2017.09.027
  • Unidade: FFCLRP

    Subjects: RESÍDUOS BIODEGRADÁVEIS, AMIDO, URUCUM, ANTIOXIDANTES

    Acesso à fonteHow to cite
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    • ABNT

      SILVEIRA, Thamiris Maria Garcia. Desenvolvimento de filmes biodegradáveis a partir do resíduo da extração de corante de urucum. 2017. Dissertação (Mestrado) – Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto, 2017. Disponível em: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-13112017-150539/. Acesso em: 29 maio 2024.
    • APA

      Silveira, T. M. G. (2017). Desenvolvimento de filmes biodegradáveis a partir do resíduo da extração de corante de urucum (Dissertação (Mestrado). Universidade de São Paulo, Ribeirão Preto. Recuperado de http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-13112017-150539/
    • NLM

      Silveira TMG. Desenvolvimento de filmes biodegradáveis a partir do resíduo da extração de corante de urucum [Internet]. 2017 ;[citado 2024 maio 29 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-13112017-150539/
    • Vancouver

      Silveira TMG. Desenvolvimento de filmes biodegradáveis a partir do resíduo da extração de corante de urucum [Internet]. 2017 ;[citado 2024 maio 29 ] Available from: http://www.teses.usp.br/teses/disponiveis/59/59138/tde-13112017-150539/

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