Filtros : "Yamacita, Débora Satie" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: International Journal of Food Microbiology. Unidade: FCF

    Subjects: PROBIÓTICOS, MARACUJÁ

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      ALBUQUERQUE, Marcela Albuquerque Cavalcanti de et al. Influence of passion fruit by-product and fructooligosaccharides on the viability of Streptococcus thermophilus TH-4 and Lactobacillus rhamnosus LGG in folate bio-enriched fermented soy products and their effect on probiotic survival and folate bio-accessibility under in vitro simulated gastrointestinal conditions. International Journal of Food Microbiology, v. 292, p. 126-136, 2019Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.012. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Albuquerque, M. A. C. de, Yamacita, D. S., Bedani, R., LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2019). Influence of passion fruit by-product and fructooligosaccharides on the viability of Streptococcus thermophilus TH-4 and Lactobacillus rhamnosus LGG in folate bio-enriched fermented soy products and their effect on probiotic survival and folate bio-accessibility under in vitro simulated gastrointestinal conditions. International Journal of Food Microbiology, 292, 126-136. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.012
    • NLM

      Albuquerque MAC de, Yamacita DS, Bedani R, LeBlanc JG, Saad SMI. Influence of passion fruit by-product and fructooligosaccharides on the viability of Streptococcus thermophilus TH-4 and Lactobacillus rhamnosus LGG in folate bio-enriched fermented soy products and their effect on probiotic survival and folate bio-accessibility under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2019 ; 292 126-136.[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.012
    • Vancouver

      Albuquerque MAC de, Yamacita DS, Bedani R, LeBlanc JG, Saad SMI. Influence of passion fruit by-product and fructooligosaccharides on the viability of Streptococcus thermophilus TH-4 and Lactobacillus rhamnosus LGG in folate bio-enriched fermented soy products and their effect on probiotic survival and folate bio-accessibility under in vitro simulated gastrointestinal conditions [Internet]. International Journal of Food Microbiology. 2019 ; 292 126-136.[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1016/j.ijfoodmicro.2018.12.012
  • Source: Resumos. Conference titles: Simpósio Internacional de Iniciação Científica e Tecnológica da USP/SIICUSP. Unidade: FCF

    Subjects: LEITE FERMENTADO, LACTOBACILLUS, PROBIÓTICOS

    Acesso à fonteHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      YAMACITA, Débora Satie et al. Desenvolvimento de um leite fermentado simbiótico bioenriquecido com folato. 2017, Anais.. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP, 2017. Disponível em: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Yamacita, D. S., Albuquerque, M. A. C. de, LeBlanc, J. G., & Saad, S. M. I. (2017). Desenvolvimento de um leite fermentado simbiótico bioenriquecido com folato. In Resumos. São Paulo: Pró-Reitoria de Pesquisa/USP. Recuperado de https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • NLM

      Yamacita DS, Albuquerque MAC de, LeBlanc JG, Saad SMI. Desenvolvimento de um leite fermentado simbiótico bioenriquecido com folato [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210
    • Vancouver

      Yamacita DS, Albuquerque MAC de, LeBlanc JG, Saad SMI. Desenvolvimento de um leite fermentado simbiótico bioenriquecido com folato [Internet]. Resumos. 2017 ;[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://uspdigital.usp.br/siicusp/siicPublicacao.jsp?codmnu=7210

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024