Filtros : "Yin, Heng" Limpar

Filtros



Refine with date range


  • Source: Plant Cell Reports. Unidade: FCF

    Subjects: OLIGOSSACARÍDEOS, QUITOSANA

    Acesso à fonteDOIHow to cite
    A citação é gerada automaticamente e pode não estar totalmente de acordo com as normas
    • ABNT

      BADIALI, Camilla et al. Chitosan oligosaccharides affect xanthone and VOC biosynthesis in Hypericum perforatum root cultures and enhance the antifungal activity of root extracts. Plant Cell Reports, v. 37, n. 11, p. 1471-1484, 2018Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1007/s00299-018-2317-2. Acesso em: 10 jun. 2024.
    • APA

      Badiali, C., De Angelis, G., Simonetti, G., Brasili, E., Tobaruela, E. de C., Purgatto, E., et al. (2018). Chitosan oligosaccharides affect xanthone and VOC biosynthesis in Hypericum perforatum root cultures and enhance the antifungal activity of root extracts. Plant Cell Reports, 37( 11), 1471-1484. doi:10.1007/s00299-018-2317-2
    • NLM

      Badiali C, De Angelis G, Simonetti G, Brasili E, Tobaruela E de C, Purgatto E, Yin H, Valletta A, Pasqua G. Chitosan oligosaccharides affect xanthone and VOC biosynthesis in Hypericum perforatum root cultures and enhance the antifungal activity of root extracts [Internet]. Plant Cell Reports. 2018 ; 37( 11): 1471-1484.[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00299-018-2317-2
    • Vancouver

      Badiali C, De Angelis G, Simonetti G, Brasili E, Tobaruela E de C, Purgatto E, Yin H, Valletta A, Pasqua G. Chitosan oligosaccharides affect xanthone and VOC biosynthesis in Hypericum perforatum root cultures and enhance the antifungal activity of root extracts [Internet]. Plant Cell Reports. 2018 ; 37( 11): 1471-1484.[citado 2024 jun. 10 ] Available from: https://doi.org/10.1007/s00299-018-2317-2

Digital Library of Intellectual Production of Universidade de São Paulo     2012 - 2024